Skip to main content

Wat is er zoal te
doen in de kerk?

Kerkdienst

Iedere zondag om 10.30u.

Alle activiteiten van Open. kerk

Download onze app voor alle laatste updates & details.

Elke zondag

Kerkdienst

Iedere zondag om 10.30u. Geef jezelf een heel jaar om wekelijks naar de kerk te komen. Leer over God. En ontdek hoe alles er beter uit komt te zien.

10:30 – 12:30 Open. Kerk

Elke zondag

Kinderkerk

Als de grote mensen aan het genieten zijn in de gewone kerk, hebben de kinderen hun eigen kerkdienst. Alles is erop gericht om kinderen kennis te laten maken met God. Door middel van toneelstukjes, spelletjes, zingen, bidden en naar verhalen uit de Bijbel te luisteren.

10:30 – 12:30 Open. Kerk

Elke vrijdag

Jongº

Elke vrijdagavond komen de jongeren van Open. Kerk bij elkaar voor een gezellige avond. Ze hebben samen één doel… en dat is om persoonlijk en als groep, Jezus beter te leren kennen. Kijk voor de tijden en locatie in de app.

Kijk voor tijden en locatie in de app

Elke maandag

Gebed & worship

Elke maandagavond komen we in Open. Kerk samen om God te aanbidden en samen te bidden. Iedereen is welkom om deel te nemen.

19:30 – 21:00 Open. Kerk

Elke maand

Lifegroups

Eens per maand komen we in groepjes samen om lekker te eten en daarbij te praten over het geloof. Door deze groepen bouw je echte vriendschappen op en groei je in je relatie met God.

Elke maand

Real Men

Eens per maand komen mannen in kleine groepen samen om te praten over het geloof, vriendschap te bouwen en elkaar te bemoedigen.

Elke 3 maanden

Vrouwenavond

Elke 3 maanden is er de eerste woensdag van de maand een vrouwenavond. Deze vinden plaats in September, December, Maart en Juni.

19:30 – 21:30 Open. Kerk

2x per jaar

Nieuwe start

Twee keer per jaar kun je je aanmelden voor de Nieuwe Start. Op 4 woensdagavonden bespreken we de basis van het geloof in Jezus. Geef je op om deel te nemen aan de volgende nieuwe start.

Open. Kerk

Jaarlijks

Zomerkampen

Elk jaar organiseren we zomerkampen voor de kinderen en jongeren in de zomervakantie. Voor de mannen van Open. Kerk organiseren we in september een avontuurlijk weekend in de Ardennen.

Blijf op de hoogte

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. We respecteren je privacy en delen je gegevens niet met derden.

Nieuw hier?

Jij bent belangrijk

Het is belangrijk dat jij je thuis voelt en dat je er zo veel mogelijk bij bent. De Kerk zonder jou is niet wat het zou moeten zijn. En andersom is ook waar. De beste jij komt naar boven als je met God een vriendschap begint en over Hem komt leren in de Kerk.